Loading Events
All Events // ILP Montseny
  • This event has passed.
La Clau

ILP Montseny

12 September - 26 September
EL MONTSENY NO TÉ PREU: DEFENSEM-LO.
L’any 2016 el Pla Especial de protecció del Montseny aprovat l’any 2008 va ser anul·lat per una sentència del Tribunal Suprem, retornant la situació legal de l’any 1977. A dia d’avui els valors medioambientals del massís i la seva contribució al manteniment d’unes condicions de vida sostenibles, estan en perill.
Per això necessitem una llei per protegir el Montseny!
Una ILP és una iniciativa legislativa popular, un instrument de democràcia directa fonamentada en el dret de la ciutadania a plantejar al Parlament de Catalunya el debat i la votació de propostes de llei sobre temes que siguin d’interès a la població.
Necessitem el suport de 50.000 signatures per arribar al Parlament!
On signar? https://ilp-montseny.cat/mapa-de-punts-de-signatures

EL MONTSENY NO TIENE PRECIO: DEFENSEM-LO.
En el año 2016 el Plan Especial de protección del Montseny aprobado en 2008 fue anulado por una sentencia del Tribunal Supremo, devolviendo la situación legal de 1977. A día de hoy los valores medioambientales del macizo y la su contribución al mantenimiento de unas condiciones de vida sostenibles, están en peligro.
Por eso necesitamos una ley para proteger el Montseny!
Una ILP es una iniciativa legislativa popular, un instrumento de democracia directa basada en el derecho de la ciudadanía a plantear en el Parlamento de Cataluña el debate y la votación de propuestas de ley sobre temas que sean de interés a la población.
Necesitamos el apoyo de 50.000 firmas para llegar al Parlamento!

¿Dónde firmo? https://ilp-montseny.cat/mapa-de-punts-de-signatures
MONTSENY IS PRICELY: LET’S DEFEND IT.
In 2016, the Special Protection Plan for Montseny, approved in 2008, was annulled by a ruling of the Supreme Court, returning to its legal situation in 1977. Today, the environmental values of the massif and their contribution to maintaining sustainable living conditions are in jeopardy.
This is why we need a law to protect Montseny!
An ILP is a popular legislative initiative, an instrument of direct democracy based on the right of citizens to raise the debate and vote on bills on issues of interest to the population at the Parliament of Catalonia.
In order to get to Parliament we need the support of 50,000 signatures!
Where do I sign? https://ilp-montseny.cat/mapa-de-punts-de-signatures

Start:
12 September
End:
26 September

Organizer

Coordinadora per la Salvaguarda del Montseny
Organizer

Venue

Alguersuari, 16
Sant Celoni, Barcelona 08470 Spain

Event Navigation