Skip to toolbar
Loading Events
All Events OMSTÄLLNINGSKONFERENS 2020 / The National Swedish Transition Conference 2020
  • This event has passed.
ONLINE Sweden

OMSTÄLLNINGSKONFERENS 2020 / The National Swedish Transition Conference 2020

19 September @ 11:00 - 20 September @ 17:00 UTC+0

OMSTÄLLNINGSKONFERENS 2020

Små handlingars storhetstid – potatis, mening & lokal omställning.
Årets viktigaste konferens blir i år online. Vi längtar efter att ses, men pga rådande omständigheterna väljer vi att lägga den på webben.
Vi är så glada att kunna presentera årets konferens 19-20 september där vi får höra fantastiska talare så som Jonna Bornemark, Per Johansson, Nora Bateson, David Bennett med flera!
Konferensen är till alla som längtar efter stärkande samhörighet i att ställa om från tärande till närande system. Det är på många sätt tunga och utmanande tider vi lever i och vår rörelse är en väldigt viktig kraft. Konferensen i år vill hylla de små handlingarnas storhet, skapa rum för lyhördhet gentemot utmaningarnas tyngd och ge fördjupande sammanhang och möten.
Det bjuds på möjligheter att träffa andra omställare, interaktiva delar som varvas med talare, Open Space och regionala hubbar. Omställningsnätverkets årsmöte tar också plats under konferensen där en ny styrelse väljs in samt att ni får höra vår verksamhetsberättelse.
Tider: 11.00 – 17.00 båda dagarna. Drop-in från 10.45.
Kostnad: från 100:-
Konferensen kommer att ske på ZOOM. Vi kommer även att livestreama på Facebook, men de som deltar på Zoom kommer att ha möjlighet att vara mer delaktiga, mötas och samtala. Alla pengar går oavkortat till Omställningsnätverket och för att möjliggöra denna konferens.
Start:
19 September @ 11:00
End:
20 September @ 17:00

Venue

ONLINE Sweden
Västra Storgatan 15
Gnesta, 646 31 Sweden

Event Navigation